Welke camera voor sportwedstrijd?

Een sportwedstrijd live uitzenden kan voor extra bereik zorgen. Mensen kunnen live meekijken via social media en de wedstrijd op afstand beleven. De keuze voor de camera is van een aantal zaken afhankelijk. 

Stilstaande of beweegbare camera’s

Wil je tijdens de wedstrijd verschillende zaken in beeld brengen? Je kiest dan het beste voor een beweegbare camera, ook wel pan-tilt-zoom (PTZ) camera genoemd. Deze camera kan 360 graden draaien en inzoomen. Hierdoor kan je met één camera vrijwel het hele veld in beeld brengen.

Gaat je voorkeur uit om de camera slechts op één plaats te richten, dan volsta je met een vaste camera. Deze kan afhankelijk van het model ook zoomen, maar niet draaien.

Shot sportwedstrijd

USB

Onze HuddleCamHD camera’s zijn voorzien van een USB-2 of USB-3 aansluiting. Staat jouw camera straks dicht bij de computer die uitzendt? Dan kan je met deze voordelige camera aan de slag. De HuddleCamHD serie biedt keuze uit modellen met veel of weinig zoombereik. Raadpleeg vooral vrijblijvend onze specialist om je te helpen bij het kiezen van de juiste camera(s) voor jouw sportwedstrijd.

0183-201121