Over WebinarWinkel

Wij zijn WebinarWinkel. De online experts in de wereld van webinars.

Als kijker heb je weinig nodig. Een device met internet, een telefoon, tablet of computer is al voldoende. Maar als webinarmaker is het een heel ander verhaal. Naast een goede computer heb je ook een camera, microfoon, licht en internet nodig.

Webinarpakketten
Daarom delen we graag onze ervaringen en kennis met jou. In onze webshop vind je alle benodigdheden op het gebied van audio, video en studio om jouw webinar te starten. Ook bieden we je complete pakketten aan met producten die écht werken. En dat kunnen wij weten, want we hebben ze eerst zelf getest. Wij helpen jou om goede webinars te maken.

Webi’s
Maak kennis met de Webi: de alles-in-één mobiele webinarstudio. Speciaal door ons ontwikkeld voor organisaties die serieus aan de slag willen met webinars. Ga op op een makkelijke en professionele manier live met een van onze Webi’s.

Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten. Je helpen je namelijk graag verder met onze kennis en kunde.

Bel 0183 20 11 21


Webi-One mobiele webinarstudio

Technische achtergrond en opgestroopte mouwen

Onze liefde voor webinars is voortgekomen uit passie voor fotografie. We houden van mooie camera’s en goed beeld. Daarom hebben we ons vol enthousiasme gestort in de wereld van webinars en helpen we veel bedrijven met live video.

Al snel kwamen we erachter dat bedrijven ook graag zelf de apparatuur wilden hebben, maar dat het ingewikkeld is om alle benodigdheden bij elkaar te zoeken. Met onze technische achtergrond en opgestroopte mouwen zijn we die uitdaging aangegaan. Dat is de start geweest van WebinarWinkel.

Wist je trouwens dat we onder de naam B-yourC (Broadcast Your Company) live streams verzorgen, trainingen geven en onze professionele webinarstudio voor opnames aanbieden? We denken graag met je mee!


Bekijk onze Live shows

Contact met WebinarWinkel.nl

Wil je contact met WebinarWinkel.nl of wil je een keer langs komen in onze webinarkamer? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. We zijn gevestigd aan de Edisonweg 30 in Gorinchem in het pand van FlexPlek Gorinchem.