Over WebinarWinkel

De techniek achter een webinar kan ingewikkeld zijn. Zoveel termen en apparatuur. Het lijkt soms wel een oerwoud als je niet thuis bent in de technische wereld. En dat snappen we, want we hebben dat zelf ondervonden.

Wij zijn WebinarWinkel. Gestart vanuit enthousiasme en nieuwsgierigheid. Geen moeilijk gedoe of hoog gepraat. Wat wel? We zijn laagdrempelig en enthousiast. En ja, wij maken ook nog fouten – live zelfs – en daar lachen we om. Maar we zijn ook innovatief en kundig. We hebben namelijk zelf het antwoord gevonden op jouw webinarvraag. We delen dan ook graag onze ervaringen en kennis met jou.

Webinarpakketten
Naast onze kennis delen we ook onze favoriete producten. In onze webshop vind je alle benodigdheden om jouw webinar te starten. Daarnaast staan we altijd open voor jouw vragen en bieden we je complete pakketten aan met producten die écht werken. En dat kunnen wij weten, want we hebben ze eerst zelf getest. Kortom: wij helpen mensen om goede webinars te maken.  

Huiskamergevoel
Het is bekend dat business-to-business niet meer bestaat. We willen authenticiteit. Juist die authenticiteit raakt mensen en dat is precies wat je doet met live video. Een live video komt het meest dicht bij een echte ontmoeting. Maak jouw webinar of talkshow tot een echte ontmoeting van mens tot mens. Want twee bedrijven kunnen elkaar niet ontmoeten, twee mensen wel.

Met een webinar of talkshow geef je je kijkers een huiskamergevoel. Maar dat betekent niet dat je je studio of omgeving niet mag aankleden of een slechte camera moet gebruiken. Wat je wel kan doen? Bekijk eens onze wekelijkse live shows en ontdek steeds meer de wereld van webinars en talkshows. Zo kun je het webinaroerwoud overslaan en al je energie en enthousiasme steken in jouw webinar of talkshow.

Heb je vragen of ideeën? We horen ze graag van je. Twijfel niet: de vraag die je aan ons stelt, hebben wij ons ook eerder afgevraagd. Het verschil is dat wij het antwoord hebben gevonden en die geven wij ook graag aan je door.

Webi-One mobiele webinarstudio

De eerste stapjes

Onze liefde voor webinars is voortgekomen uit passie voor fotografie. We houden van mooie camera’s en goed beeld.

Toen we via familie in aanraking zijn gekomen met livestreaming, hebben we ons vol enthousiasme gestort in de wereld van webinars en talkshows. Er kwamen mooie opdrachten op ons pad en zo konden we investeren in professionele camera’s. Ook hielpen we bedrijven met live-video. Al snel kwamen we erachter dat bedrijven ook graag zelf de apparatuur wilden hebben, maar dat het ingewikkeld is om alle benodigdheden bij elkaar te zoeken.

Met onze technische achtergrond en opgestroopte mouwen zijn we die uitdaging aangegaan. De start van WebinarWinkel. De start van jouw webinar avontuur!


Bekijk onze Live shows

Contact met WebinarWinkel.nl

Wil je contact met WebinarWinkel.nl of wil je een keer langs komen in onze webinarkamer? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. We zijn gevestigd aan de Edisonweg 30 in Gorinchem in het pand van FlexPlek Gorinchem.