Webi webinarstudio’s

Dé mobiele webinarstudio voor jouw organisatie

De Webi’s zijn alles-in-één mobiele webinar-studio’s. Speciaal ontwikkeld door WebinarWinkel voor ondernemers en organisaties die serieus aan de slag willen met webinars.

Mooi licht, een goede camera en perfecte audio. Dat zijn ingrediënten voor een professionele webinar. Webi’s zijn ontwikkeld om jou die professionele uitstraling te geven.

Basic en professioneel in een webinar verschijnen of live gaan vanuit jouw complete studio? In een lege vergaderzaal of tijdens een drukke beurs? Geen punt: met de Webi’s creëer je het studiogevoel. Plaats de mobiele Webi op jouw ideale plek en start met jouw webinar. Lights, camera, ready, action!

0183-201121 Demo aanvragen
De Webi-Pro mobiele live stream studio

Webi-One

De Webi-One helpt jou om een professioneel webinar of expertgesprek te geven. Je kunt de Webi-One  eenvoudig aansluiten op je computer of laptop. Ook geschikt voor het opnemen van bijvoorbeeld productvideo’s. De Webi-One is geschikt om twee personen in beeld te brengen. Ideaal voor een live-interview!

Toepasbaar bij:

  • Live-interview
  • Talkshow met 2 personen

De Webi-One is een gemakkelijk te verplaatsen, alles-in-één webinarstudio. Het beschikt over een professionele softbox, zodat je goed belicht in beeld komt. De camera is een beweegbare camera uit de HuddleCamHD reeks. Dit zijn zeer goede camera’s die je op afstand kunt bedienen. Zo maak je altijd een perfecte compositie.

Bekijk de Webi-One
Webi-One

Webi-Pro

De Webi-Pro is dé oplossing voor ondernemers en organisaties die webinars of talkshows willen vanuit een eigen studio. De Webi-Pro kenmerkt zich door de hoogstaande kwaliteit. Hij is gemakkelijk uitbreidbaar naar meerdere camera’s en microfoons, waardoor tot wel vier mensen in de uitzending kunnen.

Toepasbaar bij:

  • Live-interview
  • Webinar (op locatie)
  • Talkshow met meerdere personen

Met de Webi-Pro kun je zeer professionele webinars geven. De Webi-Pro is onbeperkt uitbreidbaar, vaak combineren we meerdere Webi-Pro’s, zodat een complete studio ontstaat. Het is gemakkelijk uitbreidbaar naar meerdere camera’s en microfoons, waardoor zeer gevarieerde webinars en talkshows gegeven kunnen worden.

Bekijk de Webi-Pro Demo aanvragen
Webi-Wise

Webi-Wise

De Webi-Wise helpt jou om een professioneel webinar of training te geven. Je kunt de Webi-Wise eenvoudig aansluiten op je computer of laptop. In een handomdraai ben je live om je webinar of training te geven. De Webi-Wise is vooral geschikt voor een klassiek webinar met één persoon in beeld.

Toepasbaar bij:

  • Training
  • Onderwijs
  • Coaching
Bekijk de Webi-Wise

Professionele broadcast camera

Met de professionele, beweegbare camera zend je uit in tv-kwaliteit. In Full-HD en rijke kleuren, van groothoek tot ver ingezoomd, dankzij de zoomoptie. En door de softbox ben je altijd goed belicht.

Een pan-tilt-zoom camera is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet of via een joystick. Zo kun je iedereen perfect in beeld krijgen, van close-up tot de hele gesprekstafel.

De camera heeft elke aansluiting die je kunt wensen, zoals SDI, HDMI en Ethernet. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een USB-variant. En dankzij de moderne NDI technologie kun je het beeld van deze camera overal in je netwerk bekijken en als webcam gebruiken.

Professionele audio

De combinatie van draadloze microfoons en een volledig mengpaneel brengt de audio van jouw webinars naar een professioneel niveau. Zo heb je altijd controle over je geluid. Goed geluid wordt door kijkers heel belangrijk gevonden!

Graag onderzoeken we samen met jou welk type microfoon het beste is voor jouw situatie. Een headset, dasspeld-microfoon of een interviewmicrofoon? Het kan allemaal!

Audio voor webinar studio
WebinarStudio

Vol zelfvertrouwen live

Dankzij de confidence monitor zie je zelf wat de kijker ook ziet. Dat geeft jou als webinar- of talkshowhost zelfvertrouwen. Door de positionering van de monitor is deze ook als teleprompter te gebruiken.

Door de combinatie met software als Wirecast of vMix, kun je fantastische webinar uitzendingen maken. Combineer je camerabeeld met afbeeldingen, video’s en social media integraties en je steelt de show!

 

Advies over jou Webinar studio?

Bel of mail ons of vul het formulier in, dan nemen wij contact met jou op.

0183-201121