Studio huren voor webinar & livestreamen?

Huur een webinarstudio in Gorinchem

0183-201121 Direct aanvragen

Webinar studio Gorinchem

Webinarwinkel.nl is onderdeel van B-yourC, gespecialiseerd in het helpen van organisaties hun eigen uitzending te maken. Door jou te adviseren en te trainen, zorgen we voor het beste resultaat!

Wil je een professionele uitzending maken, maar ben je niet in de gelegenheid om dit zelf te doen? Dan ben je bij het juiste adres! Bij ByourC is het onze missie om organisaties te helpen hun eigen uitzendingen te maken op een authentieke manier. In onze studio bieden wij de mogelijkheid om jouw werk volledig uit handen te nemen. Je krijgt hier alle ruimte om jouw inspirerende webinars, live streams, online events en presentaties te maken.

Met groots resultaat hebben wij in onze webinar studio in Gorinchem diverse mooie bedrijven mogen helpen om een professionele uitzending te maken. Wij doen elke dag ons uiterste best om onze klanten te helpen en bij te dragen aan jouw succes. Dit doen wij op onze werkwijze, waarbij we het beste uit jou en jouw bedrijf halen. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw kennis ongetwijfeld gehoord en gedeeld moet worden. Hier bieden wij verschillende manieren voor: sta je achter de desk voor een interview of presentatie of wil je liever plaats nemen als host aan onze tafel?

Waarom kiezen voor B-yourc?
 • Begeleiding bij het volledige proces: van uitnodiging tot en met de nazorg.
 • Mogelijkheid om eigen branding toe te passen. Dit kan zowel op de livestream, als in de aankleding van de studio in de vorm van achtergronddoeken.
 • Afhandeling op een deskundige en transparante wijze.
 • Naast de standaard studiosettings, zoals een presentersdesk (RTL Boulevard) en een talkshowsetting (Jinek), creëren wij jouw unieke setting op maat.
 • Productie van een complexe uitzending in hoge kwaliteit met behulp van slimme technologieën
 • Keuze uit verschillende mogelijkheden in aantal camera’s, lampen, sprekers etc.
 • Professionele ontvangst en begeleiding door onze webinar experts
 • Alle studio’s bevatten de modernste technieken in geluid, beeld en licht.
 • We beschikken over diverse moderne webinar studio’s, zowel op locatie als op mobiel.

Wat kan je van b-yourc verwachten?

Voor de uitzending

 • Uitzending op locatie naar keuze of in onze studio
 • Hulp bij het maken en verspreiden van de inschrijfformulieren
 • Rekening houden met jullie branding
 • Begeleiding tijdens het gehele proces
 • Transparantie rondom prijsstelling
 • Verzenden van reminders aan deelnemers

Tijdens de uitzending

 • Voorzien van full HD camera’s van hoge kwaliteit
 • Betrekken van sprekers via een videoverbinding
 • Het gebruiken van chats en polls voor direct contact met de kijkers
 • Onbeperkte grafische mogelijkheden
 • Gebruik van eigen PowerPoint, autocue en huisstijl bedrukte reclame-uitingen
 • Faciliteren van verschillende ervaren gespreksleiders

Na de uitzending

 • Uitzending op eigen website, social media of platform naar keuze. Zowel tijdens als na de opname
 • Downloadbare bestanden, zodat de webinar door iedereen gezien kan worden
 • Terug te kijken op alle devices (mobiel, tablet, computer en tv)
 • Uitzendingen op verschillende kanalen tegelijk mogelijk
 • Advies voor de promotie en marketing van de uitzending is mogelijk op aanvraag

Het proces van een studio uitzending in drie stappen:

De fase voorgaand aan de uitzending is net zo belangrijk als de uitzending zelf. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Afhankelijk van jouw doelstelling van de uitzending, bepalen we samen met jou welke vorm hier het beste bij past. Kies je bijvoorbeeld voor een dialoog, monoloog of duopresentatie of pak je geheel uit met een talkshow? Hierna zullen we de mogelijkheden bespreken, zoals welke opstelling het beste is voor jouw type uitzending.

Het is van belang om van tevoren te weten hoeveel sprekers er zullen zijn. Op basis hiervan zullen wij bepalen vanuit welke hoeken en cameraposities de beste opnames gemaakt kunnen worden. Er wordt gekeken naar wie er wanneer in beeld komt en hoe er wordt gewisseld tussen de verschillende camera’s. We zullen jou dus optimaal begeleiden tijdens de voorbereiding.

We begeleiden, buiten de setting en technische aspecten, ook het activatie proces. Wij zetten het inschrijfproces op en helpen bij het maken en versturen van uitnodigingen. Ook sturen we reminders naar de deelnemers, waardoor iedereen altijd op de hoogte zal zijn van de aankomende (live)uitzending.

De live uitzending zal plaats vinden in onze studio. Het grote voordeel hiervan is dat wij de volledige regie in handen zullen hebben. Hiermee garanderen we de hoogste kwaliteit, doordat alle camera’s, geluidsinstellingen en positionering van de attributen volledig geoptimaliseerd zijn.

Bij binnenkomst zal een van onze specialisten rustig de tijd nemen om alles door te lopen, waarbij alle aanwezigen worden voorzien van de laatste tips om het optimale resultaat te behalen. Indien alles klaar is gezet, zal de uitzending gestart worden. Tijdens de uitzending zullen wij begeleiden met beeld en geluid, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische kant. Hierdoor kun je je volledig focussen op de uitzending.

Wij geven tijdens de uitzending de mogelijkheid om gebruik te maken van interactieve middelen. Denk hierbij aan chats, polls of live vragen van kijkers. Hierdoor komen alle vragen duidelijk binnen die beantwoord kunnen worden door de spreker(s). Verder zorgen wij ervoor dat jouw uitzending te volgen is via de vooraf vastgestelde kanalen, zoals Facebook, YouTube en de website van jouw organisatie.

Na afloop van de uitzending zal er een korte evaluatie plaatsvinden. Hierbij kijken we naar hoe de uitzending zelf ging en wat er anders kan voor de volgende uitzending. Ook zullen we ervoor zorgen dat jouw webinar altijd beschikbaar is. Deze kun je op verschillende media naar keuze plaatsen, zodat iedereen deze terug kan kijken.

Naderhand zullen we de live resultaten bekijken. Hierbij wordt er gekeken naar hoeveel mensen de uitzending hebben bekeken en wat er uit de cijfers valt te halen. Op welke manier is de uitzending het beste te verspreiden en waar moet je nog op letten bij het delen hiervan?

Vanuit welke studio wil jij uitzenden?

B-yourC webinar studio

In onze webinar studio in Gorinchem heb jij de beschikking over de allerbeste apparatuur en de kennis en begeleiding van onze specialisten. Daarnaast beschik je over de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse settings en opstellingen.

Studio op locatie

Wil jij uitzendingen gaan maken op jouw eigen gekozen locatie? Wij brengen onze mobiele studio mee! Zo maak jij op een vertrouwde of unieke locatie je uitzending. Ga zelf aan de slag of laat je tijdens de uitzending begeleiden door onze professionals.

Jouw eigen studio

Als je van plan bent om met grote regelmaat uitzendingen te maken, is een eigen studio wellicht de beste optie. Gebruik onze kennis voor het maken van een studio op maat. Wij trainen je om uitzendingen te maken of komen op locatie om uitzendingen te begeleiden.

Webinar studio huren?

Bel of mail ons of vul het formulier in, dan nemen wij contact met jou op.

0183-201121