Trainingsruimte en studio

Voor een webinar hoef je écht geen speciale studioruimte te hebben. Ook in jouw bedrijfspand zijn er genoeg plekken voor een inspirerende webinar. Denk eens aan de mooie lounge bij de ingang of de cursusruimte op de tweede verdieping. Met de mobiele webinarstudio’s van WebinarWinkel tover je heel eenvoudig een ruimte om in een professionele webinarstudio.

Waarom jouw (trainings-, wacht-, of cursus)ruimte combineren met de Webi?

Professioneel

De Webi is een alles-in-één mobiele webinar studio. Speciaal ontwikkeld door WebinarWinkel voor ondernemers en organisaties die serieus aan de slag willen met webinars. De Webi heeft alles om jouw ruimte die professionele uitstraling te geven.

Mobiel

Mooi licht, een goede camera en perfecte audio. De Webi Pro is kwaliteit in een compact jasje. Heb je een ideale plek voor jouw webinar? Plaats de Webi in de ruimte en creëer het studiogevoel.

Live op jouw tijd

Je bent niet gebonden aan een vaste studio. Rij op jouw moment en tijd de Webi naar een geschikte plek en start jouw webinar. Wat ‘n vrijheid!

Groot en duurzaam bereik

De mobiele webinarstudio’s van WebinarWinkel zijn niet alleen geschikt voor webinars, maar ook voor professional teleconferencing. Door de Webi speelt afstand geen rol meer, leg je minder reiskilometers af en draag je bij aan een schonere wereld.

Uitbreidbaar

Simpel gezegd heeft de Webi alles om een professionele webinar te geven. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je ook flexibiliteit wilt in de hoeveelheid camera’s en microfoons. De Webi is onbeperkt uitbreidbaar waardoor je zeer gevarieerde webinars kunt geven. Ideaal toch?

Wij denken met je mee

Wanneer je de Webi bij ons bestelt, komen wij deze kosteloos bij jou installeren. Daarnaast geven wij je direct een workshop over de werking. Zo heb je optimaal resultaat van jouw investering. Ook krijgt je een maand lang telefonisch support van ons, mocht je vragen hebben.

Ben je benieuwd naar onze mobiele webinar studio’s?

Of wil je overleggen bij het samenstellen van een Webi? Je bent welkom in onze webinar-lab. Kom eens langs!