Niet meer dan dertig mensen bij elkaar op 1,5 meter afstand. Dat klinkt niet als een omschrijving van de bruiloft waar jullie maandenlang naar uitkijken en toeleven. Toch wordt je als bruidspaar met deze richtlijnen geconfronteerd in deze periode van COVID-19. Wat te doen: jullie bruiloft verplaatsen en je jurk en pak een jaar in de kast laten hangen? Of de plechtigheid laten doorgaan?

Onder het label B-yourC verzorgen we o.a. livestreams en denken we graag mee met onze klanten. Het is een eervolle taak om familie, vrienden en kennissen alsnog aanwezig te laten zijn via een livestream. Dit doen we op zo’n manier dat we offline en online bruiloftsgasten kunnen samenbrengen, zonder dat het ten koste gaat aan de beleving van beide groepen.

Hoe werkt het?

Naast kerkdiensten, schoolactiviteiten, evenementen en begrafenissen streamen wij ook bruiloften onder de naam B-yourC. Wij zorgen ervoor dat een van onze experts aanwezig is met de juiste benodigdheden om de bruiloft te streamen. Door middel van een link kunnen de online bruiloftsgasten de plechtigheid op hetzelfde moment meebeleven.

Aan jullie de taak om de mensen, die het dichtst bij jullie staan, uit te nodigen om fysiek aanwezig te zijn op jullie belangrijkste dag. Een intiem gezelschap. Denk aan (schoon)ouders, broers en zussen, goede vrienden maar natuurlijk ook de trouwambtenaar, fotograaf en een technicus voor de livestream.
Jullie kunnen ervoor kiezen om op deze dag enkel het burgerlijk (en kerkelijk) huwelijk te laten plaatsvinden. Het feest kan ook later wanneer de corona-storm voorbij is of de maatregelen flink zijn versoepeld.

Waarom livestreamen?

De trouwambtenaar van het bruidspaar verwelkomt niet alleen het kleine gezelschap in het gemeentehuis, maar ook vele andere gasten via de livestream. Door de inzet van B-yourC kan jullie dag toch worden meebeleefd via de computer, smartphone of tablet.
Na het ja-woord worden jullie overspoeld door felicitaties via de livestream. Dit kunnen ook gasten zijn die momenteel in het buitenland zitten of ziek zijn en jullie trouwdag niet kunnen bijwonen.

Jullie hoeven de trouwdatum, waar jullie al maanden naar uit hebben gekeken, niet te herinneren met een vervelende nasmaak. Integendeel, iedereen die jullie lief is heeft de plechtigheid goed kunnen volgen vanuit huis. Geen gevoel van afstand maar van verbondenheid. Daarnaast is het niet nodig om te knippen in de hoeveelheid online trouwgasten. En: jullie hebben een van de belangrijkste momenten van jullie leven samen mooi op beeld.

Meer weten?

Weten of we op jullie grote dag nog beschikbaar zijn? Of een andere vraag? Neem contact met ons op via onderstaande button. We helpen jullie graag verder! Meer weten over ons label B-yourC? Bezoek dan de website.

Bel ons

Geef een reactie