Een uitvaart is de laatste weken anders dan we gewend zijn: maximaal 30 aanwezigen en geen lichamelijk contact. Een arm om iemand heen slaan zit er voorlopig niet in. De kans is groot dat daardoor een uitvaart heel anders verloopt dan de nabestaanden in eerste instantie in gedachten hadden.

Onder de label B-yourC verzorgen we o.a. livestreams. We vinden we het een eervolle taak om familie, vrienden en kennissen alsnog aanwezig te laten zijn via een livestream. We verzorgen met aandacht en respect een livestream in hoge kwaliteit; met goede verstaanbaarheid en prachtige weergave van de muziek. Via de livestream kunnen nabestaanden via internet de afscheidsdienst volgen. In deze tijden van afstand brengen we namelijk graag mensen bij elkaar.

Hoe werkt het?

Wanneer de datum van de begrafenis bekend is, raden wij je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We bekijken dan of deze dag beschikbaar is en of er eventuele wensen zijn.

Wij nemen we alle zorgen rondom de livestream uit handen. Op de dag van de uitvaart zijn we ruim voor de aanvang aanwezig om de livestream voor te bereiden. We zorgen ervoor dat genodigden kunnen streamen via de link en gaan een paar minuten voor aanvang live. Op deze manier kunnen nabestaanden toch de ceremonie bijwonen. De livestream is te volgen via computer, tablet en smartphone.

Ook bieden we de mogelijkheid om de begrafenis, crematie of afscheidsdienst later terug te kijken. We kunnen de opname als MP4-bestand aanleveren en/of uploaden naar media als YouTube of Vimeo.

Waarom livestreamen?

Momenteel mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn tijdens de begrafenis. Dit betekent dat je als nabestaanden moet kiezen uit een waardevolle groep van familie, vrienden en kennissen. Door de uitvaart te laten livestreamen zijn alle genodigden in staat om de begrafenis, crematie of afscheidsdienst bij te wonen.

Daarnaast is het ook prettig dat gasten die niet aanwezig kunnen zijn, bijvoorbeeld omdat zij in het buitenland wonen of ziek zijn, alsnog kunnen meekijken.

Meer weten?

Wil je weten of we op een bepaalde dag nog beschikbaar zijn? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via onderstaande button. We helpen je graag verder! Wil je meer weten over ons label B-yourC? Bezoek dan de website.

Bel ons

Geef een reactie